Quickpay ZZP

Uw factuur binnen een uur betaald
Wij kiezen voor American Style Factoring en expertise van Quickpay ZZP


Dat wil ik ook
Informatie


Veel gestelde vragen


Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Je kunt ons 7 dagen in de week telefonisch of per email bereiken. En als je ons contactformulier invult en naar ons mailt, bellen we je binnen 24 uur terug. Tijdens dit gesprek gaan we kijken of
American Style factoring een oplossing voor jou is. Als beide partijen daar een goed gevoel bij hebben, kan onze dienstverlening snel geregeld zijn.

Voor wie is dit interessant?

Quickpay ZZP richt zich vooral op de ZZP’er, die snel over zijn geld wilt beschikken. Binnen 12 uur geld op je bankrekening, ‘s-morgens je factuur ingediend is ‘s-middags geld.

Kan ik al mijn opdrachtgevers onderbrengen?

Quickpay ZZP financiert per debiteur, welke door ons eerst getoetst wordt op zijn kredietwaardigheid en aan de hand daarvan wordt het kredietlimiet bepaald.
Wanneer de debiteur niet over de nodige kredietwaardigheid beschikt kunnen wij voor deze debiteur helaas geen kredietlimiet geven en kan de verkoop van de factuur voor deze debiteur helaas niet doorgaan. Wanneer de debiteur wel voldoet aan de kredietwaardigheid van de door ons gestelde eisen dan is het kopen van de factuur voor ons geen probleem.

Hoe verloopt de facturatie?

Na aanlevering van een getekende urenlijst en/of opdracht-bon wordt de factuur door ons gemaakt en voorzien van je eigen (bedrijf's) naam en logo, tevens wordt de factuur van een tekst voorzien waarin wettelijk omschreven staat dat de factuur is overgedragen aan een factoringmaatschappij.

Wanneer wordt de factuur betaald?

De betaling wordt na het maken van de factuur direct via internet bankieren overgemaakt naar je bankrekening, een extra optie is een spoed-overboeking.

Hoe reageren mijn opdrachtgevers op factoring?

De meesten opdrachtgevers vinden het geen probleem. Factoring is een alom geaccepteerde vorm van financieren en opdrachtgevers kijken er niet van op. Het is vaak wel even wennen omdat ze op een ander rekeningnummer moeten gaan betalen. Dat laatste ondervangen we door een introductiemail te sturen met tekst en uitleg en de opdrachtgever moet ons dan eerst bevestigen dat deze akkoord gaat met de American Style Factoring. In de mail staat tevens dat ze ons (of jou) altijd mogen bellen ter verificatie of extra uitleg.

Kopen jullie ook facturen ter incasso?

Nee.

Binnen 1 tot 12 uur betaald én kredietverzekerd?

Zodra de ZZP’er de factuur indient, na controle van de factuur die als bijlage voorzien is met een getekende urenstaat en/of opdracht-bon zorgen wij ervoor dat deze binnen 1 tot 12 uur wordt uitbetaald. Tijdens werkdagen. Op alle facturen die wij aankopen, voeren wij het debiteurenbeheer uit en zijn tevens verzekerd. We verwachten wel dat onze klanten hun werkzaamheden naar behoren hebben uitgevoerd en geen schades hebben veroorzaakt, de gewerkte uren ook daadwerkelijk hebben gewerkt, en de ZZP’er geen reclames verwacht over de uitgevoerde werkzaamheden.

Wat kost factoring mij?
Het beste kan je contact met ons opnemen zodat wij, je een passende offerte speciaal voor jou op maat gemaakt aan kunnen bieden.

Hoe zit met debiteurenbeheer en te late betalingen?

Belangrijk om te vermelden is dat Quickpay ZZP geen incassobureau is of gelieerd aan een incassobureau. Het kost ons alleen maar negatieve energie en wij verdienen niets aan incasso dus willen wij ons er ver vandaan houden. De door ons aangekochte facturen met daarop vermelde betalingstermijnen worden door ons debiteurenbeheer scherp in de gaten gehouden en die dragen zorg dat de facturen binnen de overeengekomen, op de factuur aangegeven betalingstermijn, betaald dienen te worden. Als dit niet het geval is dan wordt er telefonisch contact met de debiteur gezocht, mocht dit niet baten en bij eventuele problemen gaan wij in een drie partijen overleg (wij, onze klant (ZZP’er) en de debiteur) en zoeken gezamenlijk naar een passende oplossing. Als er geen passende oplossing wordt gevonden dan is Quickpay ZZP verplicht om de vordering ter incasso uit handen te geven maar dat is het allerlaatste wat wij willen

Hoe vind u ons

Edisonstraat 26A 001
6604 BV Wijchen
Nederland
Tel: 0031 (0)24 2082000
E-mail:
info@quickpayzzp.nl